Waar we goed in zijn

Expertises

Vrijstaande woningbouw

U verwacht veel van een eigen kavel. En terecht. Wat voor u misschien nog plannen zijn, is voor Aalten vanaf het eerste moment een verwachting die moet worden waargemaakt.

Seriematige woningbouw en appartementen

De beste seriematige bouw en appartementen zijn, in onze ervaring, altijd een gezamenlijke inspanning.

Food-industrie

Uw bedrijfspand realiseren vraagt om meer dan een aannemer. U hebt een echte partner nodig om het hoogst mogelijke niveau te realiseren voor uw bedrijfshuisvesting.

Scholen en zorg

Zijn openbare gebouwen moeilijker te bouwen dan andere gebouwen? Ze worden in elk geval bovengemiddeld intensief gebruikt en kunnen rekenen op een zeer kritische blik.

Aan- en verbouw

Met plannen en wilde ideeën bezig zijn is leuk, maar tijdens de realisatie ervan mag het ook leuk blijven. Weten wat er mogelijk is, is daarom het halve werk.

Veehouderij

Bij uw ambities met agrarische panden hebt u een gespecialiseerde bouwer nodig. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van een varkensschuur, manege, kalverstal, loopstal of loods.

Restauratie

U weet wat u wilt: een pand herstellen dat een rijke geschiedenis kent. Een oude woning of boerderij die het waard is om nog heel lang bruikbaar en toonbaar te blijven.

Transformatie

Bij een transformatie verandert de functie van uw pand, van bijvoorbeeld een kantoor naar een appartementencomplex.

Renovatie

Het renoveren van gebouwen is iets wat altijd zal blijven, of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of schoolgebouw. Dit vanwege het feit dat de renovatiekosten vaak veel lager uitvallen dan de kosten voor nieuwbouw.