Over ons
Welkom in de familie

Over ons

Bouwen is groots. Bijna alles is mogelijk. Wat je bouwt, bestaat tot ver in de toekomst. Van wat goed is gebouwd hebben we lang profijt, van wat niet goed is gegaan hebben we nog lang last. Daarom is het belangrijk nuchter en bescheiden te werk te gaan en goed vooruit te denken. Laten die eigenschappen bij ons nu nét in onze familie zitten. Een tikje serieus? Dat ook, maar we houden het graag vriendelijk voor onze opdrachtgevers. Gaat u in zee met Aannemersbedrijf G.G. Aalten, dan hoort u ook een beetje bij de familie. Of u nu particulier bent, architect of projectontwikkelaar, of werkt uit naam van een bedrijf of school of zorginstelling. Wees welkom bij onze bonte familie!

Al jong vertrouwd met de bouw

Als mensen vragen waar G.G. Aalten voor staat en is ontstaan, komen de verhalen los. Steevast valt daarin te beluisteren dat meegaan naar de bouw al op jonge leeftijd gebeurde. Helpen met opruimen of andere karweitjes doen. Natuurlijk moeten er de nodige papieren worden behaald, maar de bouw zit je in het bloed of niet. En ja, bij ons zit dat er al generaties in.

Veelzijdige bouwers en verbouwers

G.G. Aalten was in de beginjaren een klein bedrijf met hooguit een paar timmerlieden. Inmiddels zijn we in de breedte gegroeid, zowel in aantallen mensen als in expertises. We zijn nu meer dan gemiddeld breed inzetbaar als aannemersbedrijf, terwijl we er toch in geslaagd zijn voor elke expertise de juiste kennis en ervaring binnenboord te krijgen en te houden. We zijn daardoor anders dan de doorsnee aannemer die focust op één tak van sport.

Neem de food-industrie: dat is behoorlijk specialistisch werk. Het heeft alleen zin om je daarmee bezig te houden als je echt kwaliteit kunt leveren. Dat lukt lang niet iedereen, we zijn er trots op dat we tevreden klanten hebben in de foodsector. We hebben ervoor gezorgd dat we in elke expertise weten waar we over praten.

Van aanbouw tot nieuwbouw, van utiliteitsbouw tot luxe villa, van school tot moderne stal en van representatief bedrijfspand tot fabriekshal... G.G. Aalten heeft de ervaring die erbij komt kijken. En dat geldt óók voor uw dakkapel, een te vervangen kozijn of een nieuwe deur. Want we beschikken over onze eigen timmerfabriek voor alle kwaliteitsonderdelen en prefabconstructies van hout. En: vakmensen die weten wat ze beetpakken.

Tevreden klanten, daar doen we het voor

Hier zijn een paar uitspraken die bij G.G. Aalten zijn opgetekend:

“We moeten het van onze collega’s hebben. Met elkaar klaren we de klus.”

“Zelf vind ik het leukste van mijn vak het oplossen technische vraagstukken. Als dat lukt en ik spreek een tevreden klant, dan is mijn dag goed. In de bouw is het normaal dat je ergens vastloopt met een plan of met ideeën van de architect bijvoorbeeld, en dan kom ik er graag bij om bij te dragen aan een oplossing. Als het loopt kan ik echt genieten.”

“We staan open voor vernieuwingen in de bouwsector. Ons bedrijf is gegroeid omdat we in verandering geloven. Zo kijken we ook naar het vak: we gaan oplossingen bedenken.”

Zo kijken we bij G.G. Aalten naar de toekomst: in plaats van problemen zien we mooie uitdagingen. Met ons gemotiveerde team en onze gewaardeerde klantenkring hebben wij de afgelopen vijfendertig jaar ons bedrijf op kunnen bouwen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service stonden en staan altijd voorop. Hiermee bouwen we ook aan een mooie toekomst.

Kwaliteit op uw locatie

In Putten bevinden we ons mooi centraal in het land. U kunt ons dan ook aantreffen op bouwlocaties in een groot gebied. Niet alleen de rondom ons gelegen Veluwe, maar ook in het Gooi en de Randstad. Kwaliteit moet u gewoon kunnen krijgen waar u die nodig hebt.

Certificering

Aannemersbedrijf G.G. Aalten b.v. is lid van BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid, en worden daarop periodiek getoetst.

Aannemersbedrijf G.G. Aalten b.v. valt ook onder Woningborg. De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Meer weten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.